Benvolguts/des,
Un any més tornem a ser aquí, amb il·lusió i amb ganes i amb una certa melangia perquè acomiadem el cicle de Mobiliari que ha estat 16 anys amb nosaltres, que hem fet néixer i créixer i que ara deixa pas a noves propostes, noves perspectives. Desitgem que Mobiliari tingui una cloenda victoriosa i que quedi en la memòria com allò que ha estat, un gran projecte educatiu i pedagògic.
L’escola és un òrgan viu que batega i és per això que s’adapta al ritme d’una vida canviant, amb noves ambicions, amb nous reptes.
També és un moment de traspàs per al grau mitjà de fusta. Seguint la reforma educativa de la LOE, el cicle d’Ebenisteria artística dóna pas al nou cicle de Creació d’objectes i moble. I comencem el 2x3 de grau superior per ampliar el recorregut del disseny gràfic. Així doncs, com veieu, és un curs de relleus i confiem que entre tots farem que l'EMAD de la Garriga segueixi sent una escola de referència, una escola viva, una escola propera, una escola que construïm tots/es els que en formem part.
I ens plau poder explicar que aquest any començarem a preparar un esdeveniment que ens enorgulleix: l’escola està a punt de celebrar el seu 30è aniversari.
Anem endavant, amb esforç i dedicació i moltes ganes d’encarar aquests nous reptes.
Molt bon curs a tothom!


Elisabet Serra
Directora de l’EMAD de la Garriga